▫️Expedierea comenzilor se face doar în zilele de MARȚI și JOI. ▫️Îți mulțumesc pentru susținere!💌

Ce poți face cu un notebook?

Ce poți face cu un notebook?

Atunci când construim un produs, ne gândim mereu să fie versatil. Să poată fi folosit în cât mai multe moduri și să fie folosit pentru cât mai mult timp. Caietele sunt pe departe cele mai folosite obiecte de papetărie, în diversele lor forme. Când am gândit modul în care am vrea să arate caietele noastre am vrut să fie ceva ce poate oferi mai multe posibilități, așa că am combinat paginile albe cu cele punctate.

De multe ori când cumpărăm ceva amânăm folosirea acelui lucru pentru că nu știm exact ce să facem cu el. Mai jos vrem să vă arătăm câteva moduri (inspirate de pe Pinterest sau din ce am mai făcut noi prin ale noastre caiete) în care puteți folosi caietele noastre și cum puteți profita de design-ul diferit al paginilor. Felul în care arată un jurnal e unic și credem că e o modalitate perfectă de a-ți exprima personalitatea într-un mod intim aproape de inima ta.


1. Clasicul jurnal - scrisul de mână are multe beneficii, unul din ele fiind faptul că ne face mai atenți la ce gândim. Scrisul într-un jurnal are numeroase beneficii (pe care le vom detalia pe larg într-o postare viitoare aici) și poate căpăta multe forme: 5 minute journal, gratitude journal, jurnal clasic cu pagini pline sau orice îți este la îndemână și se potrivește stilului tău de viață. Îți lăsăm mai jos un layout de gratitude journal super simplu.


2. Planner săptămânal / Planner zilnic - uneori plannerele pe care le găsești pe piață nu îți satisfac toate nevoile. Poate ai nevoie de mai mult spațiu în anumite zile sau poate au un design prea încărcat și forme ciudate care nu se potrivesc pe birou prea bine. Pentru asta avem aici două variante care s-ar putea să îți placă. Totuși, s-ar putea să vrei să îți creezi tu un layout de la 0 și să ieși din tiparul clasic de planner. Aici e și frumusețea paginilor diferite din notebook, poți să le aranjezi cum vrei tu. 



3. Notebook cu rețete și meal planning - o activitate pe care am început-o recent în mica noastră familie e meal preping-ul, adică ne facem mâncare pe toată săptămâna (aproape) de duminică. Lucru care te costă mult mai puțini bani și timp. În toată activitatea asta tot încercăm să fim mai organizați și cum ne place scrisul pe hârtie ne-am gândit să facem un caiet în care să punem ce mâncăm în fiecare săptămână, să lipim rețete și să calculăm costurile.



4. Album de poze - un mod atât de simplu de a folosi niște pagini goale. Albumele de poze nu mai sunt așa utile pentru că totul e digitalizat, însă uneori e magic să păstrezi câteva amintiri favorite pe hârtie și să le privești când te ia nostalgia. Partea frumoasă este că pagina punctată e acolo pentru gândurile tale. Poate mai ai ceva de lipit pe hârtie din ziua aia, poate vrei să îți amintești o melodie pe care o ascultai sau poate doar vrei să notezi gândurile pe care le aveai în momentul respectiv. 


Desigur, posibilitățile sunt nelimitate cum ar fi dream journal, travel journal, routine journal, progress journal sau orice tip de jurnal. De asemenea, e un prieten de nădejde chiar și dacă ai nevoie de o simplă agendă în care să notezi tot ce se întâmplă și tot ce trebuie să faci.


De ce un notebook de la noi?

Este simplu și iese din tiparul clasic de caiet liniat; paginile punctate și cele goale lăsându-ți loc să îl organizezi cum vrei. No worries, aici găsești și caiete liniate. Este mic, ușor de cărat și dacă ai nevoie de un singur loc în care să ții tot ce ai nevoie de zi cu zi, ai nimerit produsul. De asemenea, hârtia are o calitate foarte bună de 100g fiind pregătită de orice instrument de scris folosit de zi cu zi. De asemenea, e perfect în combinație cu un set de stickere colorate care să marcheze lucrurile importante din viața ta.

Hai aici să vezi colecția noastră. Așteptăm cu drag să ne arăți cum îl folosești pe al tău.



 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!