▫️Expedierea comenzilor se face doar în zilele de MARȚI și JOI. ▫️Îți mulțumesc pentru susținere!💌

De ce papetărie? - cum am început

De ce papetărie? - cum am început

Well ... orice are un început și ăsta e al nostru. Cuvântul papetărie a devenit un fel de major throwback în zilele noastre. Cine mai scrie pe hârtie așa mult, right? Ei bine, noi (și pare că a redevenit un lucru popular). Întotdeauna mi-a plăcut să mă înconjor de caiete, carnețele, foi și tot felul de alte lucruri pe care să pot nota, desena sau scrie orice îmi trece prin minte. De la dorința de a mă organiza mai bine până la scrisul creativ, au trecut o mulțime de caiete prin mâinile mele. De asemenea, sunt o membră mândră a clubului „mi-am luat un caiet frumos abia aștept să îl folosesc, dar mai bine îl țin ca să nu îl stric”.

Totuși, papetăria înseamnă mult mai mult. Scrisul de mână e pentru mine un element important al vieții de zi cu zi: în planner, în agendă, când iau notițe la un curs, în listele de cumpărături sau când fac un cadou. Este și un mod de relaxare care are o mulțime de beneficii, cel mai important fiind faptul că mă desprind pentru o vreme de ecrane. Mă face mai conștientă de lucrurile pe care le gândesc și sunt mai atentă la ce transpun în cuvinte.

Am ales papetăria pentru că reprezintă o latură organică, naturală a noastră care e simplă pentru toți și în lipsa căreia nu am mai putea exprima lucruri așa personale cred eu. Îmi place mereu să îmi construiesc un colț al casei (fie că e un birou, un colț de masă sau canapeaua) în care să mă pot așeza în liniște pentru a scrie - lista de sarcini pentru săptămâna următoare, cartoline pentru cadouri, idei sau planuri.



Gândul care s-a transpus în afacerea asta locală este vechi, uitat prin agende (desigur) alături de schițe și idei care nu credeam că va avea o finalitate. Planurile și apropierea de realitate au început în vara lui 2020 când simplul gând de a începe acest proiect a luat avânt în convingerea de a începe acest proiect. Am început cu o serie mică de cartoline de Crăciun în iarna lui 2020 care au rezonat cum mai multă lume decât mă așteptam. Mereu mi-a plăcut să adaug câteva cuvinte scrise de mână cadourilor deci ideea cartolinelor nu îmi era străină. Lucrurile apoi s-au mișcat destul de rapid pentru că au fost împinse de idei care așteptau de mult să fie puse în practică, iar în martie am pornit ce este acum Gânduri de mână. Treptat am adăugat noi produse precum stickers, notepads, planners, notebooks și multe altele sperăm noi în viitorul apropiat.

Ne vedem aici săptămânal cu articole scurte despre produsele noastre, dar și despre cum e să ai o mică afacere creativă, să lucrezi de acasă, papetărie și alte trebușoare care ne plac și ne fac viața mai faină.

Bianca

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!