▫️Expedierea comenzilor se face doar în zilele de MARȚI și JOI. ▫️Îți mulțumesc pentru susținere!💌

Produsele noastre

Produsele noastre

Azi vrem să facem o scurtă trecere în revistă a produselor noastre pentru a vă face o privire de ansamblu asupra lucrurilor pe care noi le apreciem în viața de zi cu zi.

1. Planner-ul săptămânal - Folosim plannere de câțiva ani și mereu l-am căutat pe cel perfect pentru noi. Cum nu am reușit să îl găsim, l-am făcut noi. Plannerul nostru are o dimensiune mai mare în comparație cu cele obișnuite deoarece am vrut să aibă mai multe funcționalități. Fiind așa minimalist poate fi folosit pentru mai multe lucruri: planificare simplă de zi cu zi, organizarea meselor, notarea programului de workouts, programul cursurilor de la facultate sau habit tracking. Ce ne place cel mai mult la ele este spațiul de notițe de la final care te lasă să adaugi  liste sau sarcini de făcut în plus. De asemenea, la final am adăugat și câteva cuvinte care să îți amintească să iei lucrurile pe rând, să nu te aglomerezi și poate chiar să delegi unele sarcini.

2. Tasklist - Poate îți place să ai lucrurile puțin mai compacte pe birou și să nu te aglomerezi. Am construit acest notepad pentru liste special pentru tine. Minimalist și 3 în 1: sarcini, cumpărături și lucruri pe care trebuie să ți le amintești. Simplu și la obiect pentru momentele în care vrei să te organizezi repede.

3. Notepad - Un produs simplu și mic care încape cu succes chiar și în cele mai mici genți sau sertare. Vine și el cu un reminder de a lăsa lucrurile să curgă, să nu le forțăm și să nu ne mai simțim prost dacă “uităm” ceva. Este ok.



4. Notebooks
- Pe de parte unul din produsele noastre preferate. Credem că acest notebook poate fi orice vrei tu să fie. Să țină loc de planner, să devină jurnalul tău de nădejde, un album cu poze sau un caiet de notițe. Paginile albe și punctate care combină numeroase întrebuințări sunt o gazdă perfectă pentru toate ideile tale. Le găsiți în 4 modele modele minimaliste.



5. Set stickers - Am construit și un mic set de stickers care să îți scoată paginile din anonimat. Fie că ai ceva urgent de amintit sau ai nevoie de un cap de listă deja pregătit fără ca tu să te mai gândești cum să îl scrii, stickerele noastre acoperă orice nevoie. Culorile se îndepărtează de estetica neon a tuturor stickerelor și post-iturilor pe care le găsești oriunde deci hai să colorăm agendele cu bun gust și mai simplu.

6. Cartolinele - Un clasic pe care îl veți găsi mereu la noi, indiferent de ocazie. Cartolinele sunt mereu un mod intim de a le transmite celorlalți cum ne simțim și pot pune zâmbetul pe buzele cuiva cu niște cuvinte calde.



7. Tricoul “Keep growing” - În tot haosul zilnic, avem uneori nevoie de momente care să ne amintească cât de mult ne-am dezvoltat și cât de departe am ajuns. Tricoul nostru este un reminder pentru momentele care nu merg așa bine și ai vrea să îți oferi o îmbrățișare dar nu știi cum. Materialul moale si gros din bumbac 100% natural o să îți reamintească mereu cât de mult ai progresat și câte lucruri minunate te așteaptă în viitor.

Ce ne dorim să facem prin produsele noastre este să te încurajăm să petreci mai mult timp cu tine, mai mult “quality time”. Poate nu ai zilnic timp să faci un workout, să faci o baie lungă sau să te plimbi. Produsele noastre sunt pentru momentele rapide de la cafeaua de dimineață, între ședințe sau seara când te gândești la ziua următoare.

Este deja dovedit faptul că scrisul de mână integrat într-o activitate de tip “journaling” te ajută să să te detensionezi, să gestionezi mai bine stresul și situațiile dificile și să te descoperi mai bine. De asemenea, scrisul de mână ne ajută să fixăm mai bine informația pe care o scriem și să ne organizam mai bine.

Dorim să îți arătăm că punându-ți gândurile pe hârtie starea da psihică se va îmbunătăți și haosul se va organiza, oferindu-ți mai multă claritate.

Te așteptăm cu drag în shop să alegi ce te va aduce mai aproape de găndurile tale!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!